DIENSTEN

01

AUTODIAGNOSE

Wij zijn gespecialiseerd in het lokaliseren en oplossen van storingen in uw voertuig. Door het uitvoeren van diverse elektronische en fysieke metingen is het mogelijk complexe storingen te lokaliseren. Een storing hoeft niet altijd een elektronisch of mechanisch defect als oorzaak te hebben. Verkeerde coderingen/instellingen, foutieve software en verkeerde modules of componenten die zijn ingebouwd kunnen soms lastige storingen veroorzaken.
02

APK

Voor uw Algemene Periodieke Keuring (APK) kunt u met alle merken bij ons terecht, zowel personenauto’s als bedrijfswagens (tot 3500 kg). Het voertuig wordt gecontroleerd door één van onze gespecialiseerde keurmeesters, en bij goedkeuring afgemeld bij de RDW. Mochten er punten zijn, die extra aandacht vragen of voor de APK gerepareerd dienen te worden, nemen wij contact met u op om deze punten te bespreken en desgewenst een kostenopgave op te geven. Zowel personenauto's. bedrijfsauto's (3500kg) en caravans.
03

AUTOMAAT VERSNELLINGSBAK REVISIE

MC Autoservice staat voor hoogwaardige versnellingsbak revisie van zowel automaat als handgeschakelde versnellingsbakken. In dit specifieke vak spelen ervaring en kennis een belangrijke rol, en aangezien wij al een aantal jaar automatische en handgeschakelde auto's versnellingsbakken hebben wij dat zeker! Daarnaast blijft dit vak zich continu door ontwikkelen en daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers steeds worden voorzien van nieuwe technische kennis en gereedschappen om het vak optimaal uit te kunnen voeren.
04

KLEINE & GROTE BEURT

Om u het hele jaar door veilig van A naar B te brengen is het onderhoud van uw auto enorm belangrijk. Door tijdig uw wagen te laten controleren voorkomt u ernstige problemen in de toekomst. Met onze autoservice in Spijkenisse zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie en betrouwbaar blijft. Bovendien vergroot u uw veiligheid met regelmatig auto-onderhoud. Hoe vaak de wagen aan controle toe is, is geheel afhankelijk van het voertuig. We raden aan om de auto om de 15.000 kilometer een kleine beurt te geven en om de 30.000 kilometer een grote beurt.
05

MOTORREVISIE

Is de motor van uw auto aan vervanging toe? Motorrevisie is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor en kan u veel geld besparen. MC autoservice reviseert niet alleen motoren, maar ook versnellingsbakken. Tevens vindt u in de werkplaats in Spijkenisse een groot aantal nieuwe en gereviseerde motoronderdelen voor uw auto